Prijava

Vaša prijava

Lovro Šćrbec pojačao Lukavec


Lovro Šćrbec pojačao Lukavec

Lider Jedinstvene županijske lige, Lukavec s velikim optimizmom ulazi u proljetni nastavak prvenstva. Iako pred prvim pratiteljem Dinamo iz Jakovlja imaju četiri boda prednosti, momčad trenera Slavena Batovanje dodatno je tijekom zime ojačala redove.

-Atmosfera oko kluba i unutar momčad je sjajna. Novoizabrani predsjednik Goran Guteša zasukao je rukave kako bi sve podigao na još jednu višu razinu. U nepunih mjesec dana određene konture se vide. Vjerujem kako će nam nagrada biti naslov prvaka i ulazak u četvrti rang natjecanja- kaže dopredsjednik Saša Markulin, koji nam je s ponosom istaknuo kako je Lukavec angažirao iskusnoga Lovru Šćrbeca.

-Radi se o izvanserijskom igraču i zasigurno najvećem pojačanju naše momčadi unazad nekoliko posljednjih godina. Riječ je o iskusnom drugoligaškom igraču koji će nam vjerujem pomoći u postizanju naših zacrtanih ciljeva. To je kruna našeg prijelaznog roka- iskreno će Markulin.

Uz Šćrbeca, tijekom ovog prijelaznog roka momčad su pojačali još Ivan Krpečanec, Domagoj Habuš te vratar Zvonimir Peršin, dok je momčad napustio Dario Bušić koji se vratio u Mladost Klinča Sela.

  • Nogomet
  • nk lukavec