Prijava

Vaša prijava

FOTO: Kurilovec pobjednički u proljeće


FOTO: Kurilovec pobjednički u proljeće

Na startu proljetnog dijela prvenstva nogometaši Kurilovca s 3:1 svladali su pretposljednji Novigrad, čiji su igrači kasnili na susret, zbog čega je isti krenuo s dvadesetak minuta zakašnjenja. Iako su gosti iz Istre poveli preko Dukađina u 23. minuti, domaći su igrači preokrenuli na kraju rezultat u svoju korist.

Nekoliko minuta prije odlaska na odmor za izjednačenje se pobrinuo najiskusniji domaći igrač Marin Matoš, da bi u odluka o pobjedniku pala u 73. i 89. minuti kada su gostujućeg vratara nakon prekida matirali domaći stoperi Mislav Čunčić i Ivan Rajić.

-Dobro smo ušli u utakmicu da bi iz naše greške primili pogodak nakon čega smo se deset-petnaest minuta tražili. Ključan trenutak je taj gol za izjednačenje čime smo se vratili u utakmicu- rekao je nakon susreta domaći trener Perica, koji je naročito zadovoljan igrom u drugom dijelu.

-Tu smo napravili puno dobrih stvari. Generalno taj period igre je ono što želimo i što radimo na treninzima- zaključio je Vidak.

3. HNL- ZAPAD, 18. KOLO
NK KURILOVEC – NK NOVIGRAD 3:1 (1:1)
STRIJELCI: 0:1 Dukađin (23), 1:1 Matoš (43), 2:1 Čunčić (73), 3:1 Rajić (89)
NK KURILOVEC: Jelavić, Čurek, Rajić, Čunčić, Šarić, Krsnik, Matoš, Humeljak (od 73. Spudić), Kelava, Roginić (od 44. Velić), Slunjski (od 85. Povoljnjak). TRENER: Perica Vidak
NK NOVIGRAD: Nicoletti, Pamić, Budisavljević (od 43. Kološ), Urošević, Simonović, Bernobić, Najhart, Bučić, Mofardin, Dukađin, Bijelić (od 82. Stritar). TRENER: Paolo Jurčić 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Nogomet
  • 3 HNL Zapad
  • NK Kurilovec

    MK Velika Gorica nastupio na Splitskom polumaratonu