Prijava

Vaša prijava

FOTO: HOK Gorica pobjedom zaključila prvi dio sezone


FOTO: HOK Gorica pobjedom zaključila prvi dio sezone

U posljednjoj utakmici regularnog dijela sezone odbojkašice HOK Gorice ostvarile su očekivanu pobjedu protiv fenjeraša Ivanca. Za nešto više od sat vremena igračice trenerice Ines Rendulić upisale su pobjedu od 3:0, čime su prvi dio sezone uoči doigravanja za naslov prvaka u 2. Hrvatskoj odbojkaškoj ligi- skupina Sjever okončale s maksimalnih deset pobjeda.

Prva dva seta goričke su odbojkašice bez većih problema riješile u svoju korist, da bi u trećem setu priliku za igrom dobile igračice s manjom minutažom što su gošće iskoristile te ozbiljno zaprijetile. Srećom, na teren je ponovno vraćena raspoložena Marija Radoš te su gošće ostale bez prilike za osvajanje barem jednog seta.

-Pokazali smo da smo puno kvalitetniji od ostatka lige. Tek sada nas očekuje pravi posao kroz ove kvalifikacije za 1. B ligu. Što se tiče bodova bit ćemo u maloj psihološkoj prednosti, no u svakoj utakmici ćemo morati ići maksimalno kako bi pokazali da nam je mjesto u ligi više- kazala je nakon susreta trenerica HOK Gorice Ines Rendulić.

Uz HOK Goricu, ŽOK Bjelovar i Štrigovu u dodatnim kvalifikacija sudjeluju još treća ekipa Mladosti, te druge ekipe Dinama i Petrinje.

2. HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA- SKUPINA SJEVER, 10. KOLO
HOK GORICA – ŽOK IVANEC 3:0 (25:16, 25:18, 25:22)

  • Odbojka
  • HOK Gorica