Prijava

Vaša prijava

FOTO: Važna pobjeda košarkaša Gorice – Ante Mašić za slavlje ubacio 20 poena


FOTO: Važna pobjeda košarkaša Gorice – Ante Mašić za slavlje ubacio 20 poena

Na krilima uspjeha sa završnice Kupa Krešimira Ćosića košarkaši Gorice sinoć su u Gradskoj sportskoj dvorani dočekali Zabok. Boljom igrom u nastavku susreta Goričani su došli do važne pobjede 82:69, kojom su nadoknadili i -12 iz susreta odigranog u Zaboku.

Važnost utakmice itekako se osjetila, te su nakon prvih deset minuta domaći košarkaši imali minus od devet poena (14:23), no kako je utakmica odmicala kvaliteta domaće momčadi sve je više dolazila do izražaja, a presudnim se pokazala igra u trećoj četvrtini gdje su domaći košarkaši definitivno prelomili tijek susreta u svoju korist.

-Odigrali smo dobru utakmicu, osim otvaranja gdje se vidjelo da smo bili nervozni što je rezultiralo i promašajima zicera i slobodnih bacanja. Konsolidirali smo se i u drugi dio sjajno otvorili čime smo napravili taj korak prema pobjedi- o utakmici će trener Gorice Josip Sesar, pred kojim je sada priprema utakmice protiv Cibone.

-Cibona se u odnosu na prvi dio jako digla. Igraju puno bolje i agresivnije. Mi ćemo se dobro pripremiti, devet dana imamo za pripremu. Dat ćemo sve od sebe, a ako nam se ukaže prilika sigurno ćemo je ugrabiti- najavio je gostovanje kod Cibone, Sesar.

Prvo ime susreta protiv Zaboka bio je iskusni Ante Mašić koji je ubacio 20 poena, a uz njega dvocifreni su još bili Ivan Majcunić s 14 te Marko Baković s 13 ubačaja, dok je kod Zaboka najefikasniji igrač bio Antonio Črnjević s 20 poena.

HT PREMIJER LIGA, 15. KOLO
KK GORICA – KK ZABOK 82:69 (14:23, 23:15, 23:11, 22:20)
KK GORICA: Jukić, Majcunić 14, Prgomet 8, Mašić 20, Papac 2, Baković 13, Vučić 6, Mazalin 4, Kapusta 8, Mikšić 7. TRENER: Josip Sesar
KK ZABOK: Martinko, Lisica, 2, Radovčić 12, Tomas, Galić 2, Črnjević 20, Ćutuk 9, Anzulović 4, Tuđen, Proleta 2, Batur 9, Jambrović 9. TRENER: Ivan Tomas 

 

 

 

 

 

  • Košarka
  • HT Premijer liga
  • KK Gorica