Prijava

Vaša prijava

Mraclinski nogometni vikend u znaku Blaža Galekovića Blaška


Mraclinski nogometni vikend u znaku Blaža Galekovića Blaška

Nogometaši Mraclina na najbolji su način otvorili proljetni nastavak prvenstva Prve županijske lige- Istok. U tri odigrana susreta momčad trenera Marka Pancirova uknjižila je maksimalnih devet bodova slavivši protiv Zvekovca, Vatrogasca i Ostrne, što je najbolja pozivnica za sve navijače da u nedjelju dođu u Novu Grabu podržati momčad u susretu protiv trećeplasirane Dubrave.

Ova utakmica bit će posebna za Mraclin, jer će se njome obilježiti sjećanje na člana Uprave, predsjednika navijačke skupine GPP, velikog zaljubljenika u klub i samo mjesto, Blaža Galekovića Blaška koji nas je napustio prije tri godine. U znak sjećanja na Blaška, navijačka skupina GPP jamči spektakl na tribinama.

-Uz himnu kluba nakratko će u 29. minuti prekinuti utakmicu i upaliti 33 baklje na svojoj tribini u blizini njegova grafita. Pozivamo sve da dođu u navijačkim obilježjima na teren Nove grabe kako bi mu još jednom zahvalili za sve sto je učinio za naš klub, te godinama bio dobar i uzoran prijatelj. Uprava kluba ovom je prilikom osigurala svim posjetiteljima nakon susreta osigurala besplatnu porciju bažula s kobasi- kaže predsjednik Nogometnog kluba Mraclin Goran Vukašinec.

Utakmica se igra u nedjelju s početkom u 16,30.

  • Nogomet
  • NK Mraclin
  • 1 ŽNL
  • Navijačka skupina GPP