Prijava

Vaša prijava

FOTO: HRK Gorica u novu sezonu ulazi u novoj opremi


Rukometaši Gorice ove subote otvaraju novu sezonu Paket 24 Premijer lige, kako će se u naredne tri sezone zvati najviši rang hrvatskog rukometa. Nova sezona donosi i nove izazove za goričkog premijerligaša, koji u nove pobjede kreće s novom opremom.

Nakon što je tvrtka Vego Sport koja je nositelj brenda Alpas preuzela brigu o goričkom nogometnom prvoligašu, isto je ovog ljeta učinjeno i s rukometnim klubom, za kojeg su dizajnirani personalizirani dresovi, ali i sva ostala potrebna sportska oprema, po kojoj će momčad biti prepoznatljiva.

Prezentacija novih dresova održana je večeras u Gradskoj sportskoj dvorani, gdje su se uz igrače i vodstvo rukometnog kluba okupili i predstavnici vodećih goričkih klubova, HNK Gorice i KK Gorice, kao i predstavnici Zajednice športskih udruga te vodstvo grada predvođeno gradonačelnikom Draženom Barišićem, koji je istaknuo kako se gorički sport ima čime pohvaliti i ponositi, jer Velika Gorica je jedini grad uz Zagreb koja ima prvoligaše u tri najelitnija sporta. 

Objava FOTO: HRK Gorica u novu sezonu ulazi u novoj opremi pojavila se prvi puta na 01Portal.


Vrijeme je za roditeljski!

Poraz u Splitu