Prijava

Vaša prijava

FOTO: Rakov Potok u sudačkoj nadoknadi sredio Turopoljac


U susretu novaka u Jedinstvenoj županijskoj ligi, koji su lani osvojili naslove prvaka u Prvoj županijskoj ligi, uspješniji je bio Rakov Potok koji je na Knejama s 2:0 svladao Turopoljac, nanijevši mu prvi poraz na domaće terenu ove sezone. Gosti iz Rakova Potoka slavili su s 2:0, a oba pogotka postigli su u sudačkoj nadoknadi.

Domaća momčad većim dijelom utakmice bila je bolja i opasnija, stvorivši više izglednih prilika pred golom gostujućeg vratara Nikole Jaklenca, koje je ovaj uz podosta poteškoća zaustavljao ili su udarci jednostavno fijuknuli pored okvira gola. I kada se već činilo kako će susret završiti podjelom bodova gosti su šokirali domaćina.

Najprije je Slavko Golub postigao vodeći zgoditak, za šok domaćina, čija je obrana još jednom kapitulirala, kada je sijevnula kontra koju je zaključio Tin Kufrin za veliko slavlje Rakova Potoka i njihovih malobrojnih gledatelja.

JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA LIGA, 6. KOLO
NK TUROPOLJAC – NK RAKOV POTOK 0:2 (0:2)
STRIJELCI: 0:1 Golub (90), 0:2 Kufrin (90)
NK TUROPOLJAC: Zagorac, Kapović, Balenović (od 46. Čaić), Šestok, Matek, Đuksi (od 69. Cavrić), Filep (od 62. Đuračić), Begić, Bušić, Lučić, Fabijančić. TRENER: Vlado Horvat
NK RAKOV POTOK: N. Jaklenec, Kufrin, Golub, Golojuh, L. Mravunac, Makarun (od 86. Fabek), Šolčić, Karlović, I. Jaklenec, M. Mravunac, Balen. TRENER: Branko Mlinar 

Objava FOTO: Rakov Potok u sudačkoj nadoknadi sredio Turopoljac pojavila se prvi puta na 01Portal.