Prijava

Vaša prijava

FOTO: Ban Jelačić (V) iz ponora do boda


Sjajnu nogometnu predstavu pružili su okupljenim gledateljima u Kobiliću domaći vatrogasac i gosti iz Vukovine, Ban Jelačić. Zanimljivih 90. minuta punih preokreta završilo je podjelom bodova, 2:2, a zadovoljniji nakon svega mogu biti gosti koji su se u drugih 45. minuta vratili iz ponora.

Prvih 45. minuta u potpunosti je pripalo domaćoj momčadi, koja je u svim segmentima igre nadigrala goste, koji su mogli biti itekako sretni što su na odmor otišli sa samo dva primljena zgoditka. Sjajno je djelovala domaća momčad u tom periodu igre, u kojem je sijevalo sa svih strana.

Već u trećoj minuti nakon centaršuta Matanovića iz kornera glavom je mrežu Sakača pogodio Muhić. Domaći su nastavili u istom ritmu, a do podebljanja vodstva stigli su u 41. minuti kada je prizemnim udarcem na drugoj vratnici loptu u mrežu pospremio Ivkić.

Nitko u tim trenucima nije slutio da bi u nastavku susreta moglo doći do preokreta. Pogodak Marka Rusa s bijele točke u 61. minuti vratio je nadu u gostujuće redove, a bod im je u 76. osigurao Matković, kojega je trener Stiven Žitnik uveo u igru pet minuta ranije.

PRVA ŽUPANIJSKA LIGA- ISTOK, 6. KOLO
NK VATROGASAC – NK BAN JELAČIĆ (V) 2:2 (2:0)
STRIJELCI: 1:0 Muhić (3), 2:0 Ivkić (41), 2:1 Rus (61- 11m) 2:2 Matković (76)
NK VATROGASAC: Caput, Šošić, Čumpek, Barišić (od 71. Vodelšek), Muhić, Kontić, Matanović, Debijađi, Ivkić (od 90. Sambol), Smolković, Krasnić (od 83. Krstanović). TRENER: Goran Smolčić
NK BAN JELAČIĆ (V): Sakač, Ivanjko, Sabljak, Jambrešić, Matejčić (od 71. Matković), Rus, Nikić, Miletić, Godinić, Relota, Prizmić. TRENER: Stiven Žitnik 

Objava FOTO: Ban Jelačić (V) iz ponora do boda pojavila se prvi puta na 01Portal.