Prijava

Vaša prijava

Slaven Batovanja ponovno u Lukavcu


Slaven Batovanja koji je proljetos s Lukavcem ispisao najveće klupske uspjehe u novijoj povijesti vraća se na mjesto svoje sreće.

Nakon što je s momčadi osvojio naslov prvaka Jedinstvene županijske lige te Kup Nogometnog saveza Zagrebačke županije, prihvatio je ponudu zagrebačkog drugoligaša Kustošije, gdje je obavljao dužnost sportskog direktora. Nažalost, slabi rezultata nagnali su njega i trenera Antu Ivandu na ostavku, a kako ni u Lukavcu ne cvjetaju ruže, Goranu Guteši i Saši Markulinu, nije preostalo ništa drugi nego da posegnu za provjerenim kadrom.

Naime, Lukavec nakon šest odigranih kola Četvrte lige drži posljednju poziciju sa samo dva boda na kontu. Trener Vladimir Tuweg koji je ljetos preuzeo momčad sporazumno se razišao s klubom, nakon nedjeljnog poraza u Zaboku od Mladosti.

-Bila je to obostrana želja za povratkom. Nemamo nimalo lagan zadatak, klub treba spasiti od ispadanja iz lige. Ja nemam, čarobni štapić, svi zajedno moramo uprjeti da uspijemo u tome, jer ova momčad koju sam i sam selekcionirao zaslužuje sredinu ljestvice- kaže na Batovanja, koji će večeras odraditi prvi trening s momčadi koju već sutra očekuje susret u Kupu Zagrebačke županije protiv Zeline, dok u subotu u Lukavec stiže Karlovac 1919.

-Teška je situacija, no mi više nemamo pravo na kiks. Moramo početi osvajati bodove, u što vjerujem da će krenuti već od subote- zaključio je novi-stari trener Lukavca, Slaven Batovanja.

Objava Slaven Batovanja ponovno u Lukavcu pojavila se prvi puta na 01Portal.