Prijava

Vaša prijava

Plivački klub Gorica dobio vrijednu donaciju od Zajednice športskih udruga


Predsjednik Zajednice športskih udruga Grada Velike Gorice, Goran Kovačić uručio je vrijednu športsku opremu Plivačkom klubu Gorica. Vrijednost opreme je 4 500 kuna, a vodstvu kluba na čelu s Domagojem Zajecom ona će itekako dobro doći u provođenju plivačkih programa.

-Iako su nam programska područja ove godine nešto umanjena u odnosu na prošlu godinu, jer je znatno povećanje usmjereno ponajprije na športske udruge koje su prošlih godina dijelom bile i zapostavljene, nastojimo pomoći ponajprije udrugama iz pridruženog članstva. Tako smo nedavno pomogli Hrvački klub Velika Gorica, a svaka pomoć plivačkom sportu, koji je jedan od bazičnih, uvijek je pravilno usmjerena- istaknuo je predsjednik Goran Kovačić.

Plivački klub Gorica osnovan je krajem 2018. godine, a predsjednik Domagoj Zajec, koji je ujedno i jedan od trenera hrvatske plivačke reprezentacije, okupio je oko sebe iskusnu plivačku ekipu s kojom polako stvara temelje kluba, koji svakog dana bilježi porast članstva. A da su na pravom putu pokazalo je i lipanjsko pokazno klupsko natjecanje koje je okupilo 140 malih plivača.

Objava Plivački klub Gorica dobio vrijednu donaciju od Zajednice športskih udruga pojavila se prvi puta na 01Portal.