Prijava

Vaša prijava

FOTO: Kurilovec zgoditkom Sudara svladao Vrbovec


Iscrpljujućih 120 minuta Kup susreta protiv Istre 1961 ostavilo je traga na momčad Kurilovca koja je danas u susretu šestog kola Treće lige ugostila na Udarniku posljednjeplasirani Vrbovec. Tvrda i čvrsta utakmica koja nije obilovala ljepotom, završila je pobjedom domaće momčadi koja je slavila s 1:0 zgoditkom Marina Sudara u 79. minuti utakmice.

Gostujuća momčad čvrstom i discipliniranom igrom svoju je šansu tražila kroz kontranapade, a najbliže pogotku gosti su došli u 43. minuti kada je Antonio Šiprak nakon proigravanja Josipa Sliškovića izašao sam na vratara Luku Bogovića koji se iskazao lijepom intervencijom. Najbolju priliku za domaću momčad u prvom je dijelu propustio Kelava, koji je umjesto mreže zatresao vratnicu.

U istom ritmu nastavilo se i u drugih 45. minuta u kojima je domaćoj momčadi za pogodak bila dovoljna jedna nepažnja gostujuće obrane što je iskoristio Marin Sudar koji je u 79. minuti nakon proigravanja Luke Mandure zatresao gostujuću mrežu. Jurnuli su gosti nakon toga po izjednačenje, no većih uzbuđenje pred golom Vrbovca nije bilo, te su igrači trenera Perice Vidaka ostvarili treću uzastopnu pobjedu.

Uoči susreta kapetan Mislav Čunčić i sportski direktor Ivica Krmpotić Marinu Matošu koji je dobio prinovu u obitelji, te Miji Šariću koji je prošlog tjedna uplovio u bračnu luku uručili su prigodne poklone.

TREĆA NOGOMETNA LIGA SREDIŠTE, 6. KOLO
NK KURILOVEC – NK VRBOVEC 1:0 (0:0)
STRIJELAC: 1:0 Sudar (79)
NK KURILOVEC: Bogović, Grdenić (od 46. Sudar), Kelava (od 83. Karabatić), Povoljnjak, Mandura, Spudić, Matoš, Čurek, Čunčić, Sedlaček, Rajić. TRENER: Perica Vidak
NK VRBOVEC: Vojnić, Slišković, Ćosić, Radovac, Mašić, Colarić, Šiprak (od 72. Novokmet), Busija, Čupić, Tolić, Babić. TRENER: Tihomir Bradić

Objava FOTO: Kurilovec zgoditkom Sudara svladao Vrbovec pojavila se prvi puta na 01Portal.