Prijava

Vaša prijava

MIHOLJE U KOZJAČI – Proslavljen Dan Kozjače


Mještani Kozjače, njihovi gosti, ali i stanovnici susjednih naselja jučer su obilježili Miholje, čime je u ovom malom breškom selu proslavljen i Dan mjesta. Sve je započelo misom u kapelici u Kozjači, nakon čega je održana i svečana sjednica Vijeća Mjesnog odbora, na kojoj se vodstvo pohvalilo realiziranim, ali i budućim planovima.

Kako je istaknuo član MO Kozjača i gradski vijećnik Josip Jerleković u posljednjih 6-7 godina na područje Kozjače uloženo je oko 2,5 milijuna kuna.

-Sanirana su dva klizišta, ulažemo i u školu koja je u vlasništvu Zagrebačke županije, pripada školi Kravarsko, ali smo uspjeli izlobirati pomoć pri promjeni centralnog grijanja novih vrata i prozora na školi, uređene su prilazne stepenice kako bi učenici imali što bolje uvjete. Također, uređen je lovački, sportski i društveni dom-dodao je Josip Jerleković, te naveo kako im je želja do kraja mandata asfaltirati nogometno igralište i dvije ulice u naselju.

Veliku podršku u realizaciji svih projekata Mjesni odbor je imao od strane Grada.

-Grad daje punu podršku našem prekrasnom selu i lijepo je bilo čuti zadovoljne mještane zbog svega napravljenog. Obveza nam je i dalje nastaviti s ulaganjima i podizanjem kvalitete života ovoga kraja-rekao je zamjenik gradonačelnika Krešimir Ačkar.

Kulturni program na sjednici izveli su članovi Folklornog ansambla Šiljakovina, a recitacijama su se predstavila djeca iz OŠ Kozjača.  

Objava MIHOLJE U KOZJAČI – Proslavljen Dan Kozjače pojavila se prvi puta na 01Portal.