Prijava

Vaša prijava

Kurilovcu puni plijen u Mladini


Derbi susret sedmog kola 3. HNL-Središte odigran je u Mladini, gdje je do danas stopostotni Vinogradar ugostio Kurilovec. Mlada momčad trenera Perice Vidaka ugodno je iznenadila te je vodeću momčad porazila s 2:1. Četvrta je to uzastopna pobjeda Kurilovčana, koji su ovim trijumfom skočili na treće mjesto prvenstvene ljestvice s 14 osvoje ih bodova.

Junak pobjede bio je dvostruki strijelac Matej Kelava. Kelava je Kurilovčane u vodstvo odveo u 14. minuti i s prednošću od 1:0 gosti su otišli na odmor. Najbolji strijelac domaće momčadi Igor Prijić i danas je bio uspješan te je u 60. minuti donio izjednačenje Vinogradaru. Za veliko slavlje Kurilovca pogotkom u 82. minuti iz kaznenog udarca pobrinuo se Kelava.

-Utakmica koju bih podijelio u dva dijela. Prvo poluvrijeme u kojem smo apsolutno dominirali u posjedu, šansama i na kraju apsolutno zasluženo poveli te uz to imali još nekoliko izglednih šansi. Mogu reci da smo taktički fazu obrane odradili besprijekorno. Drugo poluvrijeme sami način igranja se promijenio i prihvatili smo nervozu i tranzicijsku igru gdje se mi nismo snašli, ali na kraju smo drugim golom Kelave došli do apsolutno zaslužene pobjede- o utakmici će trener Kurilovca Perica Vidak.

Objava Kurilovcu puni plijen u Mladini pojavila se prvi puta na 01Portal.