Prijava

Vaša prijava

FOTO: Ceste će u Velikoj Gorici čistiti 50-ak vozila i manjih strojeva


U Velikoj Gorici održana je Smotra zimske službe. Predstavljena je cjelokupna mehanizacija, 50-ak vozila i manjih strojeva, kojom će se VG Komunalac koristiti za kontrolu zimskih uvjeta na javnim površinama i prometnicama. 

– Moram priznati da sam jako zadovoljan. Mehanizacija je u vrlo dobrom stanju. I kooperanti te naravno mi kao stožerna tvrtka VG Komunalac, smatramo da smo spremni za početak zime. Vremenski uvjeti nam još uvijek idu uz ruku, nema brige za naše sugrađane, a ni za samu zimsku službu- rekao je direktor VG Komunalca Jurica Mihalj poručivši kako su svi resursi spremni.

-Kakva god bude situacija, sve ono što treba biti za zimsku službu je spremno i sami resursi, 1.200 tona soli i 600 tona sipine, kao i za malu zimsku službu u koju spada 581 kilometar naših prometnica- poručio je Mihalj.

Za ovu je sezonu vozni park bogatiji za novi traktor koji će se koristiti za potrebe male službe, dok iz VG Komunalca javljaju kako su posebno problematična mjesta poput nadvožnjaka, također spremna za zimske uvjete, ali pozivaju građane da svoju vožnju prilagode stanju ceste i vremenskim prilikama. 

Objava FOTO: Ceste će u Velikoj Gorici čistiti 50-ak vozila i manjih strojeva pojavila se prvi puta na 01Portal.