Prijava

Vaša prijava

FOTO: Juniori Megablasta najbolji na svijetu


Osim što je gradsko vodstvo čestitalo Taekwondo klubu Velika Gorica čija je članica Sara Anđelić osvojila brončano odličje na Europskom prvenstvo, zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec čestitke je uputio i članovima Plesnog kluba Megablast. Članovi ovoga kluba već godina su najbolji u Hrvatskoj, a nakon brojnih europskih uspjeha, stigao je i svjetski naslov, kojega je osvojila juniorska ekipa breakdancera.

-Hvala vam na podršci koju nam dajete. Nadam se da će se naši rezultati na ovoj razini ostvarivati i dalje- istaknuo je predsjednik Plesnog kluba Megablast Gordan Križaj.

Jedan od zlatnih juniora je i Josip Geci, koji je član Megablasta punih deset godina.

-To je najveći uspjeh kluba u breakdanceu. Za to smo se pripremali posljednje tri godine. Uložili smo puno truda i rezultat je stigao- kazao je mlađahni Josip.

U ime Grada na postignutim rezultatima čestitao im je zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec.

-Sretni smo bili kada smo vidjeli vaše rezultate. Znamo da vi u kontinuitetu postižete sjajne rezultate, a svojim djelovanjem obogaćujete društveni život Velike Gorice- istaknuo je zamjenik gradonačelnika.

Plesni klub Megablast koji osim u Velikoj Gorici djeluje i u Remetincu te Dubravi s više od 450 članova, vjeruje kako će sa svojim natjecateljima izboriti i nastup na Olimpijskim igrama, budući da poste realne šanse da breakdance postane olimpijski sport.  

Objava FOTO: Juniori Megablasta najbolji na svijetu pojavila se prvi puta na 01Portal.