Prijava

Vaša prijava

FOTO: Posavec preokrenuo Mladost za pobjedu u susjedskom derbiju


Po prvi puta u službenoj utakmici susreli su se Posavec i obrezinska Mladost. Susjedski derbi u kojem se odlučivalo o vladaru Posavine, pripao je domaćem Posavcu, koji je uspio preokrenuti vodstvo Mladosti te na kraju slaviti s 3:1.

Bolje rangirana Mladost povela je u 21. minuti zgoditkom Franje Periše. Imali su gosti nakon toga dvije izgledne situacije za podebljanje vodstva. Kazna za promašaje stigla je u 45. minuti kada je lijepim pogotkom Ivan Vranek poravnao rezultat.

Tek što je započelo drugo poluvrijeme Alen Breščaković doveo je Posavec u vodstvo, da bi desetak minuta prije kraja Josip Breščaković potvrdio pobjedu domaće momčadi. Taj je pogodak izazvao buru negodovanja kod gostiju, gdje je najdeblji kraj izvukao Damir Kuhar, kojem je sudac Mateo Radić pokazao crveni karton i raniji odlazak na tuširanje.

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA- ISTOK, 14. KOLO
NK POSAVEC – NK MLADOST (O) 3:1 (1:1)
STRIJELCI: 0:1 Periša (21), 1:1 Vranek (45), 2:1 A. Breščaković (48), 3:1 J. Breščaković (81)
NK POSAVEC: M. Kučan, Lacković, Benkovčić, Mirenić (od 46. Župetić), A. Breščaković, Smolko, M. Breščaković, J. Breščaković (od 84. Da.Kučan, od 89. Sabolić), Vranek, Ščrbak (od 57. De. Kučan), Radman (od 46. Lucin). TRENER: nema
NK MLADOST: Treščec, Martinić, Jelić, Perić, Sejfović (od 64. S. Tadić), Crepulja, Periša Zrnčić, Muslija (od 70. Antolović), Smajić, Kuhar. TRENER: Josip Tadić 

Objava FOTO: Posavec preokrenuo Mladost za pobjedu u susjedskom derbiju pojavila se prvi puta na 01Portal.