Prijava

Vaša prijava

Mario Marina odradio 100-tu utakmicu u dresu Gorice


Nogometaši Gorice s uspjehom su odradili domaći susret protiv Varaždina. Za pobjedu od 1:0 dovoljan je bio trenutak inspiracije Kristijana Lovrića koji je sjajnim centaršutom pronašao Cherifa Ndiayea koji je bio priseban te matirao gostujućeg vratara Nevistića.

Osim po pobjedi susret će ostati u lijepom sjećanju i slavljeniku u goričkim redovima, Mariju Marini koji je odradio stotu utakmicu u dresu goričkog prvoligaša, za kojeg je nastupao i dok je igrao u 2. HNL. Uoči utakmice predsjednik Nenad Črnko i sportski direktor Mindaugas Nikoličius u znak sjećanja poklonili su mu dres s brojem 100 i cvijeće, a Marina je zauzvrat odigrao onako kako on to zna- borbeno i beskompromisno, a za svoju izvedbu sasvim zasluženo ponio je epitet igrača utakmice. Uostalom spriječio je i čisti pogodak gostiju u prvom dijelu.

-Jako teška utakmica, nismo bili pravi, no uspjeli smo pobijediti. Bitna su tri boda. Dojam ćemo zaboraviti i okrenuti se drugim utakmicama- kazao je nakon susreta slavljenik Mario Marina, kojeg je ugodno iznenadila gesta vodstva kluba uoči početka utakmice.

-Jedan jako lijep period u Gorici je iza mene. Hvala ljudima iz kluba što se sjetili i ugodno me iznenadili- rekao nam je Marina.

Objava Mario Marina odradio 100-tu utakmicu u dresu Gorice pojavila se prvi puta na 01Portal.