Prijava

Vaša prijava

VIDEO/FOTO: TO MOGU SAMO BREŽANI – Spektakularan doček za Damira Žutića i Juricu Kovačića


Svojom pojavom u Zračnoj luci dr. Franjo Tuđman privlačili su pažnju brojnih putnika. Nisu se obazirali na to, jer oni su znali zašto su tu. Oni su čekali Damira Žutića i Juricu Kovačića, koji su se nakon sezone provedene u Litvi vratili svojim kućama.

Cijela se priča rodila u glavama Daniela Gorenca i Franje Kovačića- Peveca koji su odlučili za goričke avanturiste u Litvi, Juricu Kovačića i Damira Žutića, koji su odradili sezonu u dresu Atlantasa, prirediti doček. Ne bilo kakav, već uz tamburaše Naša stvar, koji su prve taktove zasvirali čim su se dečki pojavili na ulaznim vratima. Naravno, kanula je i pokoja suza radosnica.

Bilo je to veliko iznenađenje i za njih, budući da nisu znali što ime se priprema. Uz obitelji, bila je tu i kompletna momčad Gorenc transporta, predvođena Danielom Gorencom, koji se uz tatu Peveca pobrinuo i za nastavak druženja u Caffe baru VAR, gdje dobro raspoloženja i pjesme nije nedostajalo. 

Objava VIDEO/FOTO: TO MOGU SAMO BREŽANI – Spektakularan doček za Damira Žutića i Juricu Kovačića pojavila se prvi puta na 01Portal.