Prijava

Vaša prijava

Uspješnu jesen Mraclin zaključio gostovanjem u Novalji


Na kraju uspješne kalendarske godine u kojoj su ostvareni mnogi zacrtani ciljevi u razvoju kluba, a pred godinom u kojoj se očekuju dodatni iskoraci u svim područjima djelovanja, članovi Nogometnog kluba Mraclin odlučili su baterije napuniti izletom u Novalju.

U petak je na put krenuo dio Uprave, sponzori, prijatelji kluba, te dio seniorske momčadi predvođene trenerom Markom Pancirovom. Subotnja večer provedena je u društvu domaćina iz Nogometnog kluba Novalja, a ostatak vremena u opuštenoj atmosferi, druženju i pravom timskom duhu.

-U dobrom društvu vrijeme brzo prolazi, te se tako ekspedicija u nedjelju nakon ručka zaputila prema domu gdje je ipak najljepše i gdje nas čekaju novi izazovi. Naravno, naši domaćini pokazali su se kao pravi ljudi što bi trebalo rezultirati novim oblicima suradnje već početkom godine- javio nam je predsjednik Mraclina, Goran Vukašinec.

Do tada, pred sadašnjom upravom nalazi se još nekoliko zadataka, a u novoj godini potrebno je održati Izbornu skupštinu, izabrati novo vodstvo kluba i krenuti u nove pobjede.

Objava Uspješnu jesen Mraclin zaključio gostovanjem u Novalji pojavila se prvi puta na 01Portal.


Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike