Prijava

Vaša prijava

Ante Gospić pojačao redove goričkih košarkaša


Košarkaši Gorice ove sezone jako dobro guraju u prvenstvu Premijer lige, gdje su nakon subotnjeg uvjerljivog slavlja protiv Dubrave Furnir učvrstili treću poziciju, iza ABA ligaša Cibone i Zadra, koji su im uz Split, koji u subotu (17,30) dolazi u Veliku Goricu nanijeli jedine prvenstvene poraze.

Uoči toga susreta u redovima Gorice došlo je i do malih igračkih promjena. Umjesto Ivana Vraneša koji se zaputio prema Šibeniku, Gorica je svoje redove pojačala Antom Gospićem, koji je nekoliko sezona igrao u zagrebačkoj Ciboni, a zadnji klub bio mu je Adria Oil Škrljevo.

-Gospić je kvalitetan, čvrst i iskusan igrač, koji je poznat po ogromnoj energiji koju daje za svoju ekipu.Smatramo da smo u svoje redove doveli kvalitetnog igrača, koji će sa svim svojim vrlinama pomoći cijeloj ekipi da ostvari što više pobjeda u HT Premijer Ligi i Kupu Krešimira Ćosića- poručili su iz stožera Gorice.

Ulaskom u 2020. godinu Goričane očekuju i obaveze u Kupu, gdje ih u osmini finala očekuje gostovanje u Dubravi kod Dubrave Furnir. Ako prođu kroz ovo gostovanje, košarkaši Josipa Sesara na Final Eight turniru čeka pobjednik između Omiš Čagalj Toursa i Hermes Analitike.

Objava Ante Gospić pojačao redove goričkih košarkaša pojavila se prvi puta na 01Portal.