Prijava

Vaša prijava

Davor Šuker na Skupštini NSZŽ-a: Zajedništvo je ključ


Nogometni savez Zagrebačke županije rezimirao je još jednu godinu, koja je prema riječima predsjednika Nenada Črnka bila i više nego uspješna. Na postignutim uspjesima čestitali su im predsjednik Nogometnog saveza Krapinsko-zagorske županije Stjepan Merkaš, predsjednik Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije Vladimir Bregović, zamjenik goričkog gradonačelnika Ervin Kolarec koji je posebno istaknuo dobru suradnju Grada s nogometnim klubovima, te predsjednik HNS-a Davor Šuker koji je između ostaloga poručio kako mu je uvijek lijepo doći u Veliku Goricu i na Gradski stadion.

-Ovdje se vidi rukopis predsjednika Črnka, koji je profesionalac, a svojim radom to i pokazuje. Ovo zajedništvo je ključ- kazao je Šuker te nastavio.

-Zračna luka u vašoj blizini ima veliki potencijal i zbog toga se s pravom nadate stadionu. Dogovor oko nacionalnog stadiona i kampa HNS-a past će u ožujku- poručio je Šuker za kraj.

Predsjednik Nogometnog saveza Zagrebačke županije pohvalio se između ostaloga kako je on jedan od rijetkih predsjednika HNS-a u malom, jer Savez pod sobom ima čak sedam središta u kojima djeluje 135 klubova s više od 13 tisuća registriranih igrača.

-Svi mi skrbimo o nogometu, a napose o mladim naraštajima. Hvala lokalnim zajednicama koje to potiču- istaknuo je Črnko, poručivši kako je želja Saveza da bude još bolji i kvalitetniji.

Veliki pomak u tome trebao bi biti novi prostor, čime je Savez riješio gorući problem svoga funkcioniranja, jer nakon punih 25 godina imat će prostor u vlastitom vlasništvu, čija je ukupna vrijednost oko 2,5 milijuna kuna.

-Vjerujem kako ćemo se ponovno okupiti za mjesec dana kada ćemo i službeno otvoriti taj prostor- zaključio je svoje obraćanje Črnko.

Na sjednici je također došlo do promjene u Izvršnom odboru u koji je umjesto bivšeg predsjednika Nogometnog središta Vrbovec ušao Antonio Badrov, a Skupština je donijela i odluku prema kojoj se smanjuju kazne Marku Kolaru, Siniši Horvatiću, Marku Stjepanoviću, Danijelu Buzovu i Vjekoslavu Ćavaru, dok je Jozi Đidiću ublažena kazna. 

Objava Davor Šuker na Skupštini NSZŽ-a: Zajedništvo je ključ pojavila se prvi puta na 01Portal.