Prijava

Vaša prijava

FOTO: Nastavljena tradicija Božića u Gorici


Grad Velika Gorica, Turistička zajednica i Velikogoričko – odranski dekanat i ove su godine organizirali koncert „Božić u Gorici”, koji je održan u Dvorani Gorica Pučkog otvorenog učilišta. Za božićni ugođaj i blagdansku atmosferu pobrinuli su se zborovi velikogoričkih župa, članovi kulturno umjetničkih udruga i solisti te polaznici Umjetničke glazbene škole Franje Lučića.

Sudionici ovogodišnjeg koncert bili su tako; Turopoljska zvona, KUD Mičevec, Zlatne godine, HPD Kučani, KUD Pleso, Velikogorički biseri, KUD Ščitarjevo, KUD Dučec, KUD Nova zora, FA Šiljakovina, TS Lajbeki, Gudački kvartet Umjetničke škole Franjo Lučić, Puhački orkestar DVD-a Velika Gorica, solisti Dražen Kurilovčan, Marko Štuban te Lidija Capković Martinek, a publici se predstavila i Nina Kraljić.

Već tradicionalno koncert je završio zajedničkim nastupom svih sudionika koji su izveli „U to vrijeme godišta“, a posjetiteljima su se s božićnim i novogodišnjim željama obratili gradonačelnik Dražen Barišić i dekan Velikogoričko – odranskog dekanata velečasni Đuro Sabolek. 

Objava FOTO: Nastavljena tradicija Božića u Gorici pojavila se prvi puta na 01Portal.


Traži se nasljednik Kupe