Prijava

Vaša prijava

FOTO: Staklo Matić Max Autodijelovi obranili naslov pobjednika


Slavljem igrača Staklo Matić Max Autodijelova završilo je 28. izdanje MNT Kup HVIDR-a, koji se od 28. prosinca igrao u Gradskoj sportskoj dvorani. Pobjedom nad CB Play, Staklo Matić Max Autodijelovi obranili su prošlogodišnji naslov.

Njihova pobjeda i više je nego zaslužena, jer u svojim redovima imali su nekoliko sjajnih pojedinaca koji su donosili prevagu (P. Ježić, Čirjak, Duvnjak, Lovrić, Matković, Mostarlić), što se itekako vidjelo na terenu. U finalnom susretu igrači Staklo Matića Max Autodijelova s 3:1 svladali su CB Play.

Lovrić je „staklare“ doveo u vodstvo, da bi stvari na početak vratio Lukić, no u drugom dijelu zgoditkom Čirjaka, koji je odlučio i polufinalni susret Staklo Matić Max Autodijelovi poveli su s 2:1, dok je Pavlović zatresao vlastitu mrežu čime je moglo započeti slavlje igrača Staklo Matić Max Autodijelova.

Treće mjesto na ovogodišnjem turniru pripalo je Marin Prometu, koji je nakon udaraca sa sedam metara bio uspješniji od SC Flegar Splat Biomed.

Četiri prvoplasirane momčadi nagrađene su peharima i novčanim nagradama, dok su najboljim pojedincima uručene statue te dres Kristijana Lovrića koji je pripao Darku Duvnjaku (Staklo Matić Max Autodijelovi), koji je proglašen najboljim igračem. Uz njega pojedinačne nagrade primili su vratar Pavao Ježić (Staklo Matić Max Autodijelovi) te najbolji strijelac Hrvoje Tokić (CB Play).

REZULTATI ZAVRŠNICE
POLUFINALE: STAKLO MATIĆ MAX AUTODIJELOVI – MARIN PROMET 2:0 (Čirjak 2), SC FLEGAR SPLAT BIOMED – CB PLAY 0:2 (Tokić 2)
ZA 3. MJESTO: MARIN PROMET – SC FLEGAR SPLAT BIOMED 1:1 (3:1-7m) (Sunagić/Šikić)
FINALE: STAKLO MATIĆ MAX AUTODIJELOVI – CB PLAY 3:1 (Lovrić, Čirjak, Pavlović (AG)/Lukić) 

Objava FOTO: Staklo Matić Max Autodijelovi obranili naslov pobjednika pojavila se prvi puta na 01Portal.