Prijava

Vaša prijava

Krenuli nogometaši Gorice, novo ime Litvanac Golubickas


Poslije 25 dana stanka trener Sergej Jakirović okupio je danas poslijepodne na Gradskom stadionu nogometaše Gorice. Posljednji susret Goričan su odigrali 13. prosinca kada su na Gradskom stadionu ugostili Inter (1:1).

-Od 23. prosinca igrači su imali program koji su morali odraditi, jer ovo su jako kratke pripreme, budući da je do početka prvenstva 25 dana- na početku će trener Jakirović, koji je danas odradio testiranja i uvodni trening.

-Od sutra krećemo s ful gasom, s po dva treninga dnevno. Utakmicom u subotu protiv Lokomotive završit ćemo prvi tjedan. U drugom tjednu do četvrtka smo u Velikoj Gorici. Zbog novonastale situacije odgođena nam je utakmica protiv Intera, zbog čega tražimo novog protivnika, no ako ga ne nađemo odigrat ćemo u srijedu međusobnu utakmicu- o pripremama će trener Jakirović.

U četvrtak, 16. siječnja momčad u poslijepodnevnim satima odlazi na desetodnevne pripreme u Medulin gdje će u sklopu turnira odigrati i četiri utakmice.

-Tamo ćemo peglati formu kako bi za Osijek bili u najboljoj formi- kaže trener, koju u nastavku prvenstva neće moći računati na usluge Marija Marine koji je otišao u Azerbajdžan u redove Sabaha.

-Sigurno ćemo imati manje kartona ovu polusezonu. Drago mi je što su ljudi iz vana prepoznali koliko je to bitan igrač za momčad. Meni kada je rečeno da postoji mogućnost njegovog transfera ja sam za to dao zeleno svjetlo, zato što sam se sjetio sebe iz igračkih dana kada vam jednom u sto godina dođe situacija da si nešto riješite u životu, a imaš određeni broj godina. On je svojim radom ovdje zaslužio da mu se da prilika da ide, klub se tu ponio jako korektno. Ja mu želim puno sreće te da nastavi s igrama kako je to bio slučaj ovdje- nastavio je trener.

Jedino novo ime na popisu trenera Jakirovića trenutno je Litavac Golubickas, koji je u Veliku Goricu stigao iz Suduve.

-U igri su još neka imena koja Niko završava i koja smo pomno probrali. Stvar je kao i uvijek uvjeta, koje treba dogovoriti. Ja uvijek kažem nije problem naći dobre igrače, problem ih je platiti- o potencijalnim pojačanjima će Jakirović.

Na prvom treningu pojavilo se i šest mlađih igrača; Gadže, Matteoni, Božić, Cahani, Kelava i Gluić koji će se u narednim danima pokušati nametnuti stručnom stožeru te postati dijelom Gorice.

Objava Krenuli nogometaši Gorice, novo ime Litvanac Golubickas pojavila se prvi puta na 01Portal.