Prijava

Vaša prijava

Za Beljaka su branitelji pijanci, a on je imao jednodnevni ratni put


Nakon što je Krešo Beljak nedavno putem tvita poručio kako UDBA nije ubila dovoljno emigranata, predsjednik HSS-a sinoć je na programskoj skupštini Gradske organizacije HSS-a Križevci i Općinske organizacije HSS-a Kalnik, rekao kako je njegov prijatelj Zoran Milanović dvije godine trpio šator šačice pijanaca u Savskoj.

-Da sam bio ministar ili premijer to nepoštivanje zakona, ustava, propisa ne bi trpio 24 sata – rekao je Beljak i napomenuo kako nema hrvatskog generala koji nije multimilijuner, prenosi prigorski.hr.

Slijedom svega navedenoga predsjednik podružnice Neovisni za Hrvatsku, Štefan Stanešić, koji je između ostaloga nezadovoljan politikom Kreše Beljaka napustio HSS, danas se sastao s HOS-ovcem, Tomislavom Čaušićem koji je svjedok Beljakova jednodnevnog ratnog puta.

-Krešo nam je stigao u postrojbu u kasnu jesen ’91. godine, oko 18 sati, već je bilo prekasno da se zaduži za uniformom, oružjem, jer smo bili bez svjetla. On je samo večerao, malo se podružio s nama i legao je spavati. Ujutro oko sedam, osam sati, više nisam siguran koliko je bilo sati, došli su mu roditelji te se izvikali na njega. Psovali su nas, postrojbu, HOS, Paragu i Krešu utrpali u auto i odvezli za Zagreb. To je njegov cjelokupni staž prve satnije HOS Ante Paradžik Jasenovac.

Razgovor Štefana Stanešića s Tomislavom Čaušićem možete pogledati OVDJE.

Objava Za Beljaka su branitelji pijanci, a on je imao jednodnevni ratni put pojavila se prvi puta na 01Portal.