Prijava

Vaša prijava

I Roko Baković stiže na start Turopoljske fašničke utrke


U Velikoj Gorici i Turopolju sutra počinje najluđe vrijeme u godini, vrijeme karnevala! Početak 111. Turopoljskog fašnika obilježit će Turopoljska fašnička trka u organizaciji Turističke zajednice Grada Velike Gorice i Maraton kluba Velika Gorica.

Kandidati će trčati za skrivenim krafnama i ključevima grada, a kako bi se prije starta dobro zagrijali pobrinut će se Roko Baković, Velikogoričanin, pobjednik showa Život na vagi.

-Nema šale, a bome ni krafni dok ne otrčimo dionicu. Vidimo se sutra na startu- poručio je Roko.

Turopoljska fašnička trka je u petak, 7.veljače od 11 sati ispred i oko Muzeja Turopolja. I ove godine trčimo za Judo klub osoba s invaliditetom „Fuji“ iz Velike Gorice ali i za ključeve Grada, a svi će natjecatelji imati zadatak pronaći skrivene krafne.

-Veljača u Velikoj Gorici puna je fašničkog sadržaja, a vrhunac očekujemo za vikend 22. i 23.2. kad će gradom proći velika maskirana povorka. Prijave i dalje traju, već sad ima zanimljivih fašničkih tema, bit će tu ponovo brojnih aktualnosti, velikih alegorijskih kola i mnogo dobre zabave i veselja- najavila je direktorica Turističke zajednice Velike Gorice, Milada Mesarić.

Objava I Roko Baković stiže na start Turopoljske fašničke utrke pojavila se prvi puta na 01Portal.


Čitateljski klub naše škole predstavlja knjigu