Prijava

Vaša prijava

Kravarsko za vikend domaćin Festivala pčelarstva


Savez pčelarskih udruga Zagrebačke županije i pčelarska udruga Lijeska iz Kravarskog, za vikend su domaćini Festivala pčelarstva Zagrebačke županije, koji će se održati na Trgu Stjepana Radića u Kravarskom.

Cilj festivala pčelarstva je prikazati tradiciju uzgoja pčela i proizvodnje pčelinjih i pčelarskih proizvoda, dok manifestacija ima edukativni, kulturno-umjetnički, izložbeno-prodajni i turističko-promotivni karakter. Na manifestaciji će sudjelovati pčelari iz svih udruga županijskog saveza, obrtnici i drugi izlagači tradicijske baštine i starih zanata, koji će uz izlaganje, degustaciju te savjetovanje pokušati i prodati dio svojih proizvoda.

-Bagremov, cvjetni, livada, kesten… Med je najslađi dar iz prirode! Posjetite Festival pčelarstva Zagrebačke i ponesite kući staklenku domaćeg meda proizvedenog na livadama „zagrebačkog zelenog prstena“- poručuju organizatori Festivala pčelarstva.

Otvorenje manifestacije je u subotu, 12. listopada u 10 sati kada će najboljim proizvođačima meda biti uručena priznanja sa 17. ocjenjivanja meda Zagrebačke županije.

Objava Kravarsko za vikend domaćin Festivala pčelarstva pojavila se prvi puta na 01Portal.