Prijava

Vaša prijava

Kravarsko za vikend domaćin Festivala pčelarstva


Savez pčelarskih udruga Zagrebačke županije i pčelarska udruga Lijeska iz Kravarskog, za vikend su domaćini Festivala pčelarstva Zagrebačke županije, koji će se održati na Trgu Stjepana Radića u Kravarskom.

Cilj festivala pčelarstva je prikazati tradiciju uzgoja pčela i proizvodnje pčelinjih i pčelarskih proizvoda, dok manifestacija ima edukativni, kulturno-umjetnički, izložbeno-prodajni i turističko-promotivni karakter. Na manifestaciji će sudjelovati pčelari iz svih udruga županijskog saveza, obrtnici i drugi izlagači tradicijske baštine i starih zanata, koji će uz izlaganje, degustaciju te savjetovanje pokušati i prodati dio svojih proizvoda.

-Bagremov, cvjetni, livada, kesten… Med je najslađi dar iz prirode! Posjetite Festival pčelarstva Zagrebačke i ponesite kući staklenku domaćeg meda proizvedenog na livadama „zagrebačkog zelenog prstena“- poručuju organizatori Festivala pčelarstva.

Otvorenje manifestacije je u subotu, 12. listopada u 10 sati kada će najboljim proizvođačima meda biti uručena priznanja sa 17. ocjenjivanja meda Zagrebačke županije.

Objava Kravarsko za vikend domaćin Festivala pčelarstva pojavila se prvi puta na 01Portal.


Radno vrijeme knjižnice