Prijava

Vaša prijava

Kurilovec opet konkurentan u utakmici s drugoligašem


Nogometaši Kurilovca jučer su imali dvostruki program. U jutarnjem terminu gostovali su u Zagrebellu kod nekadašnjeg prvoligaša, a sada četvrtoligaša Zagreba koji ih je porazio s 1:0 zgoditkom Lovre Medića, dok su u popodnevnom terminu na igralištu Meštrice u Gornjoj Lomnici ugostili drugoligaša Sesvete. Taj je susret završio bez golova.

U susretu protiv Zagreba, zbog nedostatka igrača, Kurilovčani su posegnuli za nekoliko imena iz Lukavca na čemu se trener Perica Vidak, zahvaljuje svome kolegi Slavenu Batovanji. Priliku za igrom u tom su susretu dobili; Bogović, Krpečanec, Karabatić, Kovačić, Čure, Čepo, Borovac, Roginić, Sahindal, Dianežević i Althaller.

U susretu sa Sesvetama zaigrala je sljedeće jedanaestorka; Debijađi, Grdenić, Rajić, Čunčić, Šarić, Marinić, Matoš, Muhar, Sedlaček, Spudić i Humeljak.

-Prava natjecateljska utakmica koja je mogla otići na obje strane. Pogađani su okviri gola s obje strane i utakmica je bila zaista u dobrom ritmu. Kako je Sesvetama ovo bila generalka pred Solin, možemo reći da smo još jednom potvrdili da se nosimo s kvalitetnim drugoligaškim momčadima- o utakmici sa Sesvetama će trener Kurilovca, Perica Vidak.

Objava Kurilovec opet konkurentan u utakmici s drugoligašem pojavila se prvi puta na 01Portal.