Prijava

Vaša prijava

+13 Goričana protiv Dubrovnika za povratak pobjedničkim navikama


Rukometaši Gorice koji su u prošlom kolu doživjeli poraz u Varaždinu čime je zaustavljen niz od 11 susreta bez prvenstvenih poraza, čemu treba pribrojati i tri susreta u Kup natjecanju, nakon samom tjedan dana vratili su se na pobjednički kolosijek. Gost Velike Gorice po prvi je puta bio Dubrovnik, a razlika u kvaliteti između ova dva suparnika bila je vidljiva od samog početka, što pokazuje i konačnih 39:26 za sastav trenera Andrije Nikolića.  

Domaći igrači nisu ništa prepustili slučaju te su od prve minute zaigrali svoju igru u kojoj su nemilosrdno trpali protivnički gol. Nakon prvih pola sata igre Goričani su imali pet zgoditaka viška (20:15), da bi u drugih trideset minuta malo pojačali gas te odjurili do dvoznamenkastog vodstva.

Napadački je povukao Davor Ćavar koji je postigao 13 zgoditaka promašivši pri tome samo jedan udarac. Svoj dan imali su i vratari Tomislav Sladoljev i Stipe Purić koji su kombinirano obranili 19 udaraca, a publici se u dobrom svjetlu predstavio i novopridošli Nenad Kosteski koji je u debiju postigao dva pogotka.

Objava +13 Goričana protiv Dubrovnika za povratak pobjedničkim navikama pojavila se prvi puta na 01Portal.