Prijava

Vaša prijava

Mario Filipović na čelu Nogometnog kluba Turopolje


Najstariji nogometni klub Turopolja, dolazi iz istoimenog mjesta, a proteklog vikenda održana je 90. Skupština Nogometnog kluba Turopolje. Skupština je bila izbornog karaktera te je na njoj za novog predsjednika izabran Mario Filipović.

Njegovi prvi suradnici bit će Ivan Kovačević, sportski direktor Andreas Šejić i blagajnik Kamenko Beganović. Ostali članovi predsjedništva su Zoran Smrekar, Ivica Hećimović, Josip Filipović, Dragan Trtan, Željko Josić, Ivan Gavrilović te Ladislav Jambrečina.

Dan poslije organizirano je i prvo okupljanje seniorske momčadi kojem je prisustvovalo 16 igrača. Uz novog predsjednika, klub ima i novog trenera Maria Črljenca, a osim trenera Turopolju su tijekom zime pristupili Ivan Lucin, te povratnici Damir Željko Josić.

-Cilj koji postavljen jest stabilizirati momčad u ostatku prvenstva s ciljem pripreme za sljedeću sezonu u kojoj će se tražiti iskorak i promocija u viši stupanj natjecanja te okupljanje selekcija mladeži- poručili su iz kluba.

Prvi ispit momčad će imati u nedjelju 23. veljače gostovanjem u Gornjoj Lomnici kod Meštrice u sklopu prvog kola Kupa NSVG.

Objava Mario Filipović na čelu Nogometnog kluba Turopolje pojavila se prvi puta na 01Portal.