Prijava

Vaša prijava

Uspjela generalka Kurilovca uoči proljetnog starta


Nogometaši Kurilovca protekle subote odradili su posljednje pripremne susrete uoči proljetnog nastavka prvenstva. Trener Perica Vidak ponovno je imao dvostruki program, u kojem su se njegovim igračima suprotstavili Odra i Karlovac 1919.

Susret protiv Odre završio je bez pobjednika 2:2, a u tom susretu na terenu su bili; Bogović, Čolić, Vojnić, Karabatić, Čurek, P. Posavec, Čepo, Borovac, Althaller, Tramontana i Dianezević, a priliku za igrom još su dobili; Sahindal, Janječić i Roginić. Strijelci za Kurilovec bili su; Althaller i Tramontana.

-Ono sto me veseli da i sa velikom mladosti sada možemo igrati utakmice protiv seniorskih momčadi tako da mislim da smo napravili veliki iskorak u tom smjeru- istaknuo je Vidak.

U poslijepodnevnom terminu, Kurilovčanima se suprotstavila vodeća momčad Četvrte lige, Karlovac 1919 koji je poražen s 4:0 uz tri pogotka iskusnoga Marina Matoša, a strijelac je bio i Juraj Spudić. U ovom susretu igrali su; Debijađi, Grdenić, Rajić, Čunčić, Šarić, Marinić, Matoš, Muhar, Humeljak, Sedlaček i Spudić.

-Generalka protiv jako dobre momčadi Karlovca prošla je zaista odlično. Uvjerljiva pobjeda koja je moga biti i puno izraženija. Više od same pobjede veseli me način na koji smo igrali i imali apsolutnu kontrolu u utakmici. Imamo još puno prostora za napredak, ali dečki zaista dobro i predano rade tako da prihvaćaju veliku količinu novih zahtjeva koje smo uveli u našu igru- o posljednjoj pripremnoj utakmici će Vidak.

Proljetni nastavak prvenstva Kurilovčani otvaraju protiv Ponikva.

Objava Uspjela generalka Kurilovca uoči proljetnog starta pojavila se prvi puta na 01Portal.