Prijava

Vaša prijava

Policajci u Okuju pronašli improvizirani laboratorij i preko kilogram marihuane


Dovršeno je kriminalističko istraživanje provedeno nad izvjesnim 55-godišnjakom kojega se tereti za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Muškarca se sumnjiči da je u kući na području mjesta Okuje stvorio uvjete za umjetni uzgoj marihuane, nakon čega je tako uzgojenu drogu usitnjavao, vagao, prepakiravao i prodavao krajnjim korisnicima. Pretragom prostorija, policijski su službenici pronašli sveukupno 1 181 gram marihuane u tri staklenke i tri plastične vrećice, improvizirani laboratorij te 25 komada stabljika marihuane. Uz to, zatekli su dvije puške i preko 1 200 komada puščanog i pištoljskog streljiva različitog kalibra, koje je 55-godišnjak nezakonito posjedovao i skrivao u kući.

Po dovršetku istraživanja, osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu dostavljenu Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Objava Policajci u Okuju pronašli improvizirani laboratorij i preko kilogram marihuane pojavila se prvi puta na 01Portal.