Prijava

Vaša prijava

Roko Baković vlasnik CB Roko: Najvjerojatnije ću otvoriti 1. lipnja


Roko Baković, prošlogodišnji pobjednik Života na vagi vlasnik je i ugostiteljskog objekta na velikogoričkom Tržnom centru. Okuplja se kod njega u lokalu simpatično društvo, koje se najradije sjeća ljeta od prije dvije godine kada su hrvatski nogometaši donijelo mnogo radosti svojim pobjedama u Rusiji.

Epidemija koronavirusa, spriječila je nažalost u posljednjih mjesec i pol dana druženja uz kavu u CB Roko, koji je vrijeme dok lokal nije radio iskoristio radno, budući da je odlučio zamijeniti postojeću terasu, novom koja bi prve goste trebala ugostiti početkom lipnja.

-11. svibnja sigurno nećemo otvoriti, jer još uvijek uređujemo terasu. Ja se nadam kako ćemo prve goste dočekati 1. lipnja- na prvu će svima poznati Roko, koji je mišljenja kako se ugostiteljima pod uvjetima koji su trenutno na snazi ne isplati previše otvarati lokale.

-Iskreno, jako je teško raditi na 20 do 50 posto kapaciteta s obzirom na veličinu terase. Austrijski model ima smisla i mišljenja sam kako bi to bilo daleko bolje i povoljnije za ugostitelje. Ne smije se zaboraviti, kako šank kod nas Hrvata, ipak nosi najviše posla- istaknuo je vlasnik CB Roko.

Neizostavno pitanje, za Roko bilo je da li mu se od prosinca i pobjede na realityju Život je vagi, promijenio život.

-Promijenilo se jedino to, što smo cijelu nagradu potrošili. Što se drugog tiče sve je isto, i tamo sam kao i sada bio u karanteni, jedino je sada prednost to što sam imao mobitel- uz smiješak će Roko.

Objava Roko Baković vlasnik CB Roko: Najvjerojatnije ću otvoriti 1. lipnja pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.