Prijava

Vaša prijava

FOTO: Nogometaši Kurilovca ponovno na terenu

[]

Lijepo vas je ponovno vidjeti na terenu. Želim vam svu sreću u daljnjem redu, kazao je pozdravljajući nogometaše Kurilovca prvi čovjek kluba Dražen Vujnović. Napokon, bila je riječ koja se mogla čuti kod gotovo svih igrača prilikom izlaska na teren.

Trener Perica Vidak na njemu je bio već sat vremena ranije, kako bi pripremio sve za današnji trening, u kojem su mu asistirali trener vratara Tihomir Pereković i kondicijski trener Ivana Zagorec.

-Napokon se dogodilo da smo se pokrenuli. Nedostajao je u vikendu za nama onaj adrenalin i šlag na tortu nakon napornog rada- na prvu će trener Perica Vidak, koji u planu ovoga tjedna ima tri treninga, dok su sljedećeg tjedna u planu četiri treninga i međusobna trening utakmica.

-S obzirom na mladost koju imamo u momčadi, dečkima je neophodno da treniraju. Odaziv igrača je sjajan, izostali su tek oni koji rade. Iskreno, zadovoljstvo je opet biti na terenu- kaže nam Vidak.

U netom okončanom prvenstvu, koje je registrirano postignutim rezultatima nakon 17. odigranih kola Kurilovčani su s petrinjskom Mladosti podijelili drugo mjesto s 33 osvojena boda, dok je na prvom mjestu sa sedam bodova više Vinogradar.

Objava FOTO: Nogometaši Kurilovca ponovno na terenu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.