Prijava

Vaša prijava

I Malonogometna liga Turopolja i Posavine ide dalje

[]

Nakon što je vodstvo Malonogometne lige Vukomeričkih gorica odlučila, kako 13. lipnja iz Gornjeg Hruševca kreće još jedno izdanje lige, sastanak glede 6. izdanja lige održalo je jučer u Kučama vodstvo malonogometne lige Turopolja i Posavine, koje je tim činom krenulo s pripremama za šesto izdanje.

Na sastanku je odlučeno kako će ovogodišnju ligu organizirati Udruga mladih Veleševec, a trenutno je sigurno 11 sudinika (u odnosu na lani odustala je ekipa Ribnice).

-S obzirom na trenutnu odličnu epidemiološku situaciju i svakodnevnom popuštanju mjera planiran početak lige je sredinom mjeseca lipnja, a završetak je planiran do blagdana Velike Gospe ovisno o broju sudionika. Ovim putem pozivamo ekipe (i stare i nove) zainteresirane za sudjelovanje u ovogodišnjem izdanju da nam se jave do petka 22. svibnja na mail mnltip16@gmail.com ili zsmrekar@gmail.com s prijavom svog mjesta i podacima voditelja ili da za sva pitanja kontaktiraju povjerenika lige Smrekar Zorana na mob: 0994273560- istaknuto je u priopćenju nakon jučerašnjeg sastanka.

Objava I Malonogometna liga Turopolja i Posavine ide dalje pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.