Prijava

Vaša prijava

I Malonogometna liga Turopolja i Posavine ide dalje


Nakon što je vodstvo Malonogometne lige Vukomeričkih gorica odlučila, kako 13. lipnja iz Gornjeg Hruševca kreće još jedno izdanje lige, sastanak glede 6. izdanja lige održalo je jučer u Kučama vodstvo malonogometne lige Turopolja i Posavine, koje je tim činom krenulo s pripremama za šesto izdanje.

Na sastanku je odlučeno kako će ovogodišnju ligu organizirati Udruga mladih Veleševec, a trenutno je sigurno 11 sudinika (u odnosu na lani odustala je ekipa Ribnice).

-S obzirom na trenutnu odličnu epidemiološku situaciju i svakodnevnom popuštanju mjera planiran početak lige je sredinom mjeseca lipnja, a završetak je planiran do blagdana Velike Gospe ovisno o broju sudionika. Ovim putem pozivamo ekipe (i stare i nove) zainteresirane za sudjelovanje u ovogodišnjem izdanju da nam se jave do petka 22. svibnja na mail mnltip16@gmail.com ili zsmrekar@gmail.com s prijavom svog mjesta i podacima voditelja ili da za sva pitanja kontaktiraju povjerenika lige Smrekar Zorana na mob: 0994273560- istaknuto je u priopćenju nakon jučerašnjeg sastanka.

Objava I Malonogometna liga Turopolja i Posavine ide dalje pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.