Prijava

Vaša prijava

Igrači i stožer Gorice negativni na koronavirus, sutra protiv Istre 1961

[]

Nogometaši Gorice će u sklopu priprema za nastavak sezone odigrati tri utakmice. Prva na redu protiv Istre 1961 igrat će se sutra na Rujevici s početkom u 16:30 sati.

Uoči sutrašnje utakmice stigli su i nalazi prvog testiranja na COVID-19. Svi igrači, stručni stožer i fizioterapeuti Gorice negativni su na koronavirus.

-Svi smo čekali ovaj trenutak kada ćemo ponovno moći igrati pravi nogomet, natjecateljski… Sretni smo što su nam omogućeni zajednički treninzi, da ponovno osjetimo momčadski duh. Smatram da ove utakmice u kojima dva kluba iz različitih dijelova države igraju jedan protiv drugog imaju veliku važnost za sve nas. To znači da se život polako vraća u normalu i da dobivamo bitku protiv pandemije. Što se tiče sutrašnje utakmice protiv Istre, prevladava uzbuđenje. Naravno, morat ćemo ispuniti i neke taktičke zadatke, poraditi na nekim segmentima igre, ali najvažnije je da sada svi dobe minutažu i zato planiramo igrati s dvije momčadi- izjavio je trener Valdas Dambrauskas za klupsku stranicu.

Tri dana kasnije Goricu očekuje gostovanje kod Dinama, a potom ogled protiv Varaždina koji će se igrati 30. svibnja na Gradskom stadionu.

Objava Igrači i stožer Gorice negativni na koronavirus, sutra protiv Istre 1961 pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.