Prijava

Vaša prijava

Kurilovčani odigrali trokut turnir: Crveno-bijeli najbolji


Nakon što su proteklog petka odigrali međusobnu trening utakmicu, nogometaši Kurilovca na kraju još jednog tjedna za nagradu su imali utakmicu. Ovoga puta čak dvije, jer trener Perica Vidak odlučio ih je nagraditi trokut turnirom složivši tri podjednake momčadi, a zbog poslovnih obaveza nedostajali su Šarić, Althaller i Debijađi.

-S obzirom na to da imamo veliki broj igrača na treninzima odlučili smo se na ovaj vid utakmica. Također, imamo nekoliko igrača na probi i po pitanju njih ćemo donijeti odluku tijekom sljedećega tjedna. Vrijedi napomenuti da s nama trenira i nekoliko bivših igrača Gorice i Kurilovca kojima smo izašli ususret zbog situacije u kojoj većina klubova ne trenira- kaže nam Vidak, koji je i više nego zadovoljan radom do sada.

-Dečki su zaista predani treningu i radu i treba ih pohvaliti za način na koji pristupaju svemu. Nastavljamo dalje u sljedeći tjedan na kraju kojega ćemo opet odraditi međusobnu utakmicu- za kraj će Vidak.

Inače, nakon 105 odrađenih minuta na terenu najboljima su se ovoga puta pokazali Crveno-bijeli koji su s Crveno-crnima odigrali bez pogodaka, dok su s 2:0 zgodicima Sedlačeka i Tramontane svladali Žute.

REZULTATI I SASTAVI EKIPA
CRVENO CRNI – ŽUTI 1:0 (Sudar), CRVENO CRNI – CRVENO BIJELI 0:0, CRVENO BIJELI – ŽUTI 2:0 (Sedlaček,Tramontana)

CRVENO – CRNI KURILOVEC: Dražić, Žutić, Čunčić, Kovačić N.,K rpečanec, Marinić, Matoš, Borovac, Tomić, Sudar, Humeljak.

ŽUTI KURIOVEC: Kamenjašević, Čurek, Rajić, Čolić I., Stiplošek, Kovačić J., Muhar, Mandura, Dianežević, Sahindal, Kelava.

CRVENO-BIJELI KURILOVEC: Buđak, Čolić M., Karabatić, Baltić, Grdenić, Povoljnjak, Tominac, Jurleta, Sedlaček, Roginić, Tramontana.

Objava Kurilovčani odigrali trokut turnir: Crveno-bijeli najbolji pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.