Prijava

Vaša prijava

HNK Gorica uz Golubickasa: Uvjereni smo da će se vratiti još jači

[]

Remi u Koprivnici između Slaven Belupa i Gorice ostao je u sjeni teške ozljede mladog litvanskog veznjaka Pauliusa Golubickasa, kojeg danas očekuje operativni zahvat vilice.

Teška ozljeda nastala je u jednom duelu s braničem Slaven Belupa u šestoj minuti susreta, nakon čega je Golubickas hitno prevezen u koprivničku bolnicu gdje mu je ustanovljena fraktura vilice, a zatim je prebačen u kliničku bolnicu Rebro gdje bi trebao biti operiran u poslijepodnevnim satima.

Prije početka današnjeg treninga igrači i stručni stožer Gorice zajedničkom fotografijom zaželjeli su Pauliusu brz oporavak.

-Neke stvari ne možemo promijeniti jer se jednostavno dogode. Koliko god uživali u sportu i igri neminovne su i ozljede koje nas uvijek bar na trenutak zaustave u razmišljanju. Teška jučerašnja ozljeda našeg igrača je baš taj trenutak, kad na trenutak jednostavno staneš i blokiraš u mislima. Paulius Golubickas je velik i hrabar sportaš i uvjeren sam da će se uskoro vratiti na nogometne terene u našem gradu. Upravo u ovim trenucima dok traje operacija svi smo uz tebe i uvjereni smo da ćeš se vratiti još jači!- poručio je putem društvenih mreža predsjednik HNK Gorice, Nenad Črnko.

Objava HNK Gorica uz Golubickasa: Uvjereni smo da će se vratiti još jači pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Studijsko putovanje

Rušenje gospodarske zgrade u dvorištu PŠ Lukavec