Prijava

Vaša prijava

Gimnaziji Velika Gorica pohvala za izvedbu pjesme „Kad bi svi“

[]

Zbor i band Gimnazije Velika Gorica sa svojom izvedbom pjesme „Kad bi svi“, pod stručnim vodstvom nastavnice glazbene umjetnosti, Ivane Petravić, prijavio se na “Natječaj za najbolji online video iz karantene”, kojeg je organizirao Zagrebački glazbeni podij Centra za kulturu Trešnjevka, uz potporu Ministarstva kulture.

-Naš zbor i band pohvaljeni su za uspješnu online izvedbu! Realizacija same izvedbe dodatno je oplemenjena instrumentalnim zvukom gimnazijskog banda, koji je samostalno, uz vodstvo učenika Lovre Počepana, izradio aranžman!- istaknula je ravnateljica dr. sc. Brankica Žugaj koja je kao i njezine kolege profesori zadovoljna radom učenika u nastavi na daljinu.

Na natječaj za najbolji online zborski video iz karantene prijavila su se 32 ansambla iz cijele Hrvatske, s raznolikim repertoarom: višeglasnim obradama pop pjesama, tradicijskim hrvatskim pjesmama, ali i skladbama klasičnog zborskog sloga. Cilj ove posebne nagrade bio je pohvaliti sve zborove i vokalne ansamble koji su poticali izvrsno pjevanje, čak i u izvanrednim okolnostima.

Objava Gimnaziji Velika Gorica pohvala za izvedbu pjesme „Kad bi svi“ pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Bikovi zamalo srušili vodeći Kvarner