Prijava

Vaša prijava

Lijevi Štefanki se vraćaju u Malonogometnu ligu Vukomeričkih gorica

[]

Sve je spremno za subotnji početak 17. Malonogometne lige Vukomeričkih gorica, iako je organizatore uoči početka zadesila mala promjena. Naime, od lige je odustala ekipa Cerovskog Vrha, koja će između ostaloga ostati upamćena je prošlogodišnjoj izjavi prilikom proglašenja kada je predstavnica njihove ekipe s ponosom istaknula „samo je jedan vrh, sve ostalo su brda“.

Kako liga ne bi ostala u okrnjenom sastavu, jer još ranije je odustala ekipa Gladovca, pobrinula seekipa iz Lijevih Štefanka, koja se nakon kratke pauze odlučila ponovno uključiti u natjecanje. Minulih sezona simpatičnoj ekipi koju je predvodio vjerojatno ponajbolji igrač lige Alen Stanešić, legenda „bregov“ Miroslav Lukinić-Bekem, Mirta i ostali, uvijek je jedan korak nedostajao do vrha. U kakvom će sastavu ekipa zaigrati ove sezone nije poznato.

Prvo kolo na rasporedu je u subotu na Gornjem Hruševcu na Sivoj čaplji u Kravaščice, gdje se sastaju; Opatija-Gornja Opatija, Pokupsko-Hotnja, Gornji Hruševec-Strezojevo, Novo Brdo-Lijevi Štefanki, Lučelnica-Markuševec, Velika Buna-Kozjača, Donji Hruševec-Dubranec i Šiljakovina-Kravarsko.

Početak je u 15 sati.

Objava Lijevi Štefanki se vraćaju u Malonogometnu ligu Vukomeričkih gorica pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.