Prijava

Vaša prijava

NOĆ BORILAČKIH SPORTOVA IDE DALJE – 26. lipnja na Trgu Stjepana Radića novo izdanje

[]

Tradicionalna sportska manifestacija, Noć borilačkih sportova na kojoj se velikogorički borilački klubovi kroz borbe i demonstracije predstavljaju publici održat će se i ove godine. Iako je pandemija koronavirusa dovela pod znak pitanja održavanje ovogodišnje priredbe, sve povoljnija epidemiološka situacija omogućila je da se krene s pripremom još jedne manifestacije.

Nakon što je ista do sada održava u Parku dr. Franje Tuđmana, ove godine po prvi puta sportski spektakl na otvorenom održat će se na novoj lokaciji na Trgu Stjepana Radića, u petak 26. lipnja s početkom u 20 sati.

-Ti klubovi ostvaruju sjajne rezultate kako na domaćem terenu tako i na međunarodnim natjecanjima. Tijekom svih ovih godina što se ulaže u te klubove, oni nam to svojim radom i rezultatima deseterostruko vraćaju. Na to smo izuzetno ponosni, kao i na činjenicu da tamo ima jako puno naših najmlađih koji tamo stječu prve sportske korake- kazao je zamjenik gradonačelnik i predsjednik Organizacijskog odbora manifestacije Ervin Kolarec.

Detaljan program bit će poznat idućeg tjedna.

Objava NOĆ BORILAČKIH SPORTOVA IDE DALJE – 26. lipnja na Trgu Stjepana Radića novo izdanje pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.