Prijava

Vaša prijava

Još uvijek se traga za Antom Barišićem iz Gradića

[]

Anti Barišiću (23) iz Gradića, naselja koje administrativno pripada Velikoj Gorici, još u prošlu subotu, 6. lipnja, izgubio se svaki trag, a zabrinuta i očajna obitelj bezuspješno ga traži.

Informacija o njegovu nestanku objavljena je i na službenoj internetskoj stranici Nacionalne evidencije nestalih osoba. Ondje se navodi da je Ante visok 175 centimetara, ima 70-ak kilograma, srednje je tjelesne građe, s crnom kratkom kosom, smeđim očima i bradom.
Zadnji put viđen je u zagrebačkom kvartu Kajzerica – nosio je tamnoplavu majicu kratkih rukava, kratke hlače, sive tenisice marke Van i tamnoplavi ruksak. Na desnoj podlaktici s unutarnje strane ima tetovažu u obliku krila anđela.

-Cijeli grad oblijepili smo plakatima. Ovo je kao horor film, kao da se događa nekom drugom… Ante je završio ugostiteljsku školu, bio je vrijedan, krenuo je na vozački ispit… Samo želimo da ga se pronađe i da se vrati kući. Ako ga je nešto i mučilo, sve će se riješiti… Ljudski život ipak je najvažniji. Svi ga volimo, brinemo se i jako nam nedostaje – rekla nam je njegova majka Marina za Jutarnji list.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Objava Još uvijek se traga za Antom Barišićem iz Gradića pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.