Prijava

Vaša prijava

Zlatko Petrac: Priča je krenula. I to dosta kvalitetno

[]

Na Svetog Antuna Padovanskog lopta se zakotrljala na bergima Vukomeričkih gorica. Sjajan domaćin prvog kola bio je Gornji Hruševec. Sve je bilo na niviou, od terena i popratnih sadržaja pa do šank linije. Ljudi iznenađujuće pune, a upravo druženje i je je bit cijele priče Malonogometne lige Vukomeričkih gorica koja je ušla u svoje sedamnaesto izdanje.

-Priča je krenula. I to dosta kvalitetno. Na prekrasnom terenu Sive čaplje u Kravaščice na Gornem Ruševcu, naše hrabre trupe krenule su u ofanzivu i borbu za što bolju poziciju tijekom ljetnih mjeseci kaj se Breške lige dotikavle. Za svaku pohvalu je trud koji je organizator uložio da sve klapa, od šanka i terena do higijenskih i protubakterijskih stvari na i oko terena. Najbitnije da su gledatelji smjeli nazočiti, i da je šank-linija bila kvalitetno okupirana. Vidjelo se da su dečki željni nogometa jer sve tekem su bile žive i vesele, borbenosti nije nedostajalo.

Uza sve ove vesele stvari imamo i jednu tužnu: Umro je Rubinić Ivan, predsjednik i vlasnik NK Vinogradar. Za sve nas koji smo ga znali, veliki gubitak jer radi se o izuzetno kvalitetnom sportskom radniku i vizionaru. Ivo, nek ti je laka Hrvatska gruda- poručio je prvi brk lige, Zlatko Petrac.

Objava Zlatko Petrac: Priča je krenula. I to dosta kvalitetno pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.