Prijava

Vaša prijava

FOTO: Staklo Matić slavilo na Plesu. Najbolji mjesni „španeri“ su u Kotrmanovoj

[]

U sklopu proslave Dana mjesta na Plesu je organizirano i cjelodnevno malonogometno druženje u sklopu kojega je održan tradicionalni turnir pleških ulica, kao i otvoreni turnir koji je okupio 12 momčadi.

Turnir Plešana i ove je godine izmamio mnogobrojne Plešane iz svojih kuća. Epitet najboljih ove su godine ponijeli dečki iz Kotrmanove ulice, koji su boljim izvođenjem sedmeraca bili uspješniji od prošlogodišnjih osvajača iz Ulice Petra Zrinskog. Treće mjesto i ove je godine osvojila ekipa iz Ulice Vladimira Nazora.

Otvoreni turnir i ove je godine okupio maksimalnih 12 momčadi, a najuspješnijima pokazali su se igrači stakla Matić koji su u finalnom susretu bili bolji od CB Vision s 3:0. Treće mjesto osvojio je NK Vatrogasac Kobilić koji je u izvođenju penala bio precizniji od ekipe Eurolex CB Boom.

Najbolji pojedinci turnira bili su; vratar Pavao Ježić (Staklo Matić), igrač Marko Kadoić (CB Vison) i strijelac Mario Stuparić (Eurolex CB Bum).

Objava FOTO: Staklo Matić slavilo na Plesu. Najbolji mjesni „španeri“ su u Kotrmanovoj pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.