Prijava

Vaša prijava

GORICA ŠOKIRALA RUJEVICU: Lovrić i Ndiaye za pad Rijeke

[]

U susretu 31. kola Prve HNL Gorica je na Rujevici pobijedila Rijeku sa 2-1 ugrozivši domaćinu borbu za drugo mjesto i plasman u kvalifikacije Lige prvaka. Golove za goste zabili su Kristijan Lovrić i Ndiaye, dok je pogodak za Rijeku zabio Felipe Pires.

Gosti su poveli u 12. minuti golom Kristijana Lovrića iz kaznenog udarca. Prekršaj je skrivio Luka Capan koji je s leđa povukao Ndiayea nakon ubačaja iz kornera. Samo dvije minute kasnije Rijeka je mogla izjednačiti. Tomečak je pokušao centrirati s desne strane, no lopta je u bloku pogodila Krizmanića i od njega se odbila u vratnicu.

Novu veliku priliku domaćin je imao u 30. minuti, ali je Čolak bio neprecizan. Izbio je sam pred gol Gorice, zaobišao Kahlinu i promašio prazan gol.

Prvu priliku u nastavku imali su gosti u 54. minuti. Lovrić je prošao po krilu, ušao u kazneni prostor i pucao, ali je njegov udarac u posljednji trenutak blokiran. Uzvratila je Rijeka u 73. minuti, pucao je Andrijašević, ali nije bilo promjene rezultata.

U 80. minuti Gorica je povećala prednost nakon jedne dubinske lopte. Ndiaye se najbolje snašao i lijepim udarcem svladao Pandura. Tračak nade domaćinu stigao je u 84. minuti kada je Pires smanjio na 1-2. Rijeka se nije predala, krenula je po izjednačenje, ali nije uspjela.

Objava GORICA ŠOKIRALA RUJEVICU: Lovrić i Ndiaye za pad Rijeke pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.