Prijava

Vaša prijava

MILAN BANDIĆ IZ VELIKE GORICE: Mičevec će se „pripicuknut“ Zagrebu

[]

U Velikoj Gorici večeras je održano predstavljanje kandidata BM 365 Stranke rada i solidarnosti za VI. izbornu jedinicu kojem se odazvao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji se tom prilikom osvrnuo na Mičevec.

-To je tu kaj bi mi rekli polak, prek puta. Oni već dugo žele biti sastavni dio Grada Zagreba, no da me Barišić ne čuje, jer će mi zamjeriti, to će jednog dana sigurno biti. Oni će se pripicuknut Zagrebu. Mislim da su oni zaslužili da uživaju standard Zagreba- kazao je Bandić ispravivši se koji trenutak kasnije.

-Neka Gorica ostane šesti grad u Hrvatskoj, ali neka uživa standard Zagrepčana- poručio je zagrebački gradonačelnik istaknuvši kako je korona mutirala, te da je se nema potrebe bojati uoči nedjeljnih izbora.

-Ona je već mutirala u običnu gripu. Ništa se toga ne bojte. Tko zna, ja sam to možda i prohodao, jer korona može samo riknuti od mene, a ne ja od nje- kazao je Bandić.

Objava MILAN BANDIĆ IZ VELIKE GORICE: Mičevec će se „pripicuknut“ Zagrebu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.