Prijava

Vaša prijava

Mato Čičak: Premijer Andrej Plenković bit će prevaga za pobjedu 5. srpnja

[]

Kandidati VI. izborne jedinice danas su imali predstavljanje i druženje s mještanima Općine Orle i Općine Rugvica. Uz domaćina načelnika Općine Rugvica Matu Čička, koji je na desetom mjestu liste, druženju s mještanima odazvali su se i Marijana Petir, Krunoslav Katičić, Mario Župan, Krešimir Ačkar i Miro Kovač.

-Imamo najbolju listu u šestoj izbornoj jedinici i uvjeren sam kako ćemo s ovako snažnom listom i pobijediti. No, još sam uvjereniji kako će predsjednik i premijer Andrej Plenković biti ta prevaga za pobjedu 5. srpnja. Ono što ja mogu obećati HDZ će u Rugvici uvjerljivo pobijediti- poručio je načelnik Rugvice i kandidat za Sabor Mato Čičak.

Prije druženja s mještanima Rugvice, kandidati su bili i susjednoj Općini Orle gdje ih je ugostio načelnik Ervin Vujica, nakon čega su se svi skelom uputili u susjednu Rugvicu, gdje su obišli i tvrtku Bajkmont koja u Rugvici gradi veliki proizvodni pogon.

Objava Mato Čičak: Premijer Andrej Plenković bit će prevaga za pobjedu 5. srpnja pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.