Prijava

Vaša prijava

FOTO: Kuče obranilo naslov u Kupu

[]

Dvostruki vikend program u Vukovini na Malonogometnoj ligi Turopolja i Posavine započeo je Kup natjecanjem gdje su uvodnu fazu natjecanja preskočili prošlogodišnji finalisti Kuče i Mraclin koji su se u natjecanje uključili u četvrtfinalu.

Kuče je lakoćom pobjedama protiv Čičke Poljane (5:1) i Turopolja izborilo finale protiv najugodnijeg iznenađenja Gornjeg Podotočja koje je na putu do finala svladalo Lazinu, Kosnicu i Buševec. Finalna utakmica između favoriziranog Kuča i mlade i poletne ekipe Gornjeg Podotočja bila je krajnje neizvjesna, a pobjednik je odlučen tek u lutriji udaraca sa sedam metara, nakon što je u regularnom dijelu bilo 1:1.

U lutriji sedmeraca sigurniji koja je otišla u raspucavanje sigurniji je bio Igor Hajduk, koji je svojim pogotkom razočarao igrače, ali i mnogobrojne navijače Gornjeg Podotočja koji su dali dodatni štimung finalnoj utakmici.

REZULTATI KUPA MNT TUROPOLJA I POSAVINE
OSMINA FINALA: Drnek-Buševec 0:1, Bukevje-Kosnica 0:2, Lazina-Gornje Podotočje 1:2, Novo Čiče-Jagodno 2:0, Turopolje-Vukovina 4:0, Veleševec-Čička Poljana 0:1
ČETVRTFINALE: Buševec-Mraclin 2:2 (5:4-7m), Kosnica-Gornje Podotočje 2:3, Novo Čiče-Turopolje 1:4, Kuče-Čička Poljana 5:1
POLUFINALA: Buševec-Gornje Podotočje 2:3, Turopolje-Kuče 2:5
FINALE: Kuče-Gornje Podotočje 1:1 (4:3-7m)

Objava FOTO: Kuče obranilo naslov u Kupu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.