Prijava

Vaša prijava

FOTO: Rukometaši Gorice rekli zbogom Europi

[]

Rukometaši Gorice nisu uspjeli u uzvratnoj utakmici obraniti +2 iz Rumunjske, te su gosti iz Turde HC Potaissa nakon pobjede 32:27 u Gradskoj sportskoj dvorani u Velikoj Gorici izborili nastavak natjecanja u EHF Europskoj ligi. Nažalost, dogodilo se ono čega su se mnogi pribojavali da igrači trenera Andrije Nikolića ne izgore u prevelikoj želji. Upravo se to i dogodilo.

Nešto lošija igra u obrani te nedostatak sigurnosti u realizaciji učinili su svoje te su gosti zasluženo došli do pobjede, koja niti jednog trenutka nije bila pod znakom upitnika. Izuzev vodstva Gorice 3:2, ostatak susreta u rezultatskoj prednosti bili su gosti iz Turde, koji su nakon 16. minuta igre imali šest pogodaka viška (4:10). Najbliže što su domaći igrači stigli bilo je -4 (7:11, 10:14), da bi u završnim minutama prvog dijela gosti imali vodstvo od 18:11.

Dva uvodna zgoditka domaće momčadi vratila su malu nadu u povratak, Nažalost, samo nakratko jer već u 43. minuti semafor je pokazivao 15:22, da bi tri minute kasnije bilo i najvećih +9 (16:25). U završnim minutama Gorica se približila dvije minute prije kraja na 26:30, pri čemu je Davor Ćavar promašio šut s krila, da bi gosti s dva uzastopna pogotka potvrdili pobjedu za veliko slavlje na parketu Gradske sportske dvorane, gdje je susret odigran bez gledatelja.

Objava FOTO: Rukometaši Gorice rekli zbogom Europi pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.