Prijava

Vaša prijava

FOTO: Gradići i Ravnice podijelili bodove

[]

Derbi susret sedmog kola 4. NL-Središte odigran je u Gradićima, gdje je istoimeni domaćin ugostio je Ravnice. Bio je to susret najboljeg napada lige, onog gradićkog kojeg predvodi Igor Hajduk te najbolje obrane lige, koju imaju Ravnice koje su do sada primile samo dva pogotka.

Upravo zbog toga očekivao se dobar susret, koji će opravdati epitet derbija. Važnost susreta prepoznalo je i mnogobrojno gledateljstvo, tako da se u Gradićima okupilo više od 200 zaljubljenika u nogomet. Nažalost, svi oni nakon devedeset minuta ostali su malo razočarani, jer za potpuni užitak u susretu nedostajali su golovi.

Njemu su najbliže bili domaći igrači koji su preko Igora Hajduka imali stopostotnu šansu u 34. minuti kada se sam sjurio prema gostujućem golu, i kada su svi već loptu vidjeli u mreži ona je zastala na vratnici. Bila je to jedina ona prava šansa na utakmici u kojoj se većinom prijetilo dalekometnim udarcima, koji su bili lak zadatak za vratara obje momčadi.

Ovakvim ishodom najzadovoljniji mogu biti u Lukavcu, koji je nakon jučerašnje pobjede zasjeo na vrh poretka na kojem će sastav trenera Slavena Batovanje biti najmanje tjedan dana.

4. NL SREDIŠTE ZAGREB, 7. KOLO
NK GRADIĆI – NK RAVNICE 0:0
NK GRADIĆI: Zagorac, Turkalj, Krstanović, Krstanović, Borovac (od 71. Hrženjak), Brdek (od 79. Župetić), Abazi (od 60. Pralas), Budimir, Hajduk, Cedrick (od 76. Cindrić), Radoš, Vojnić. TRENER: Goran Jelavić
NK RAVNICE: Bukovski, Baričević, Mamić (od 69. Novak), Piršić, Pavić (od 80. Šokčević), Vučić, Mihić, Špičić, Toš (od 85. Kos), Horvat (od 69. Rebić), Čagalj. TRENER: Dražen Bobinec

 

 

Objava FOTO: Gradići i Ravnice podijelili bodove pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.